Toepassingen voor Openlucht Digitale Tekens

January 22, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Toepassingen voor Openlucht Digitale Tekens

Openlucht digitale signages toepassingen in de verschillende industrieën.

 

01, Product Reclame – - Digitale signage verhogen publieksovereenkomst en zijn gekend om een sterkere reactie te produceren.

 

02, Winkels of winkelcomplexxen -- Door openlucht digitale signage te plaatsen om aantrekkelijke audio reclameberichten te spelen, zult u verkoop kunnen opvoeren en beter met andere opslag concurreren om de kostbare aandacht van voetgangers te vangen.

Digitale signage staat u toe ook om bevorderingen gemakkelijk bij te werken, nieuwe koopwaar te lanceren en andere aankondigingen ver te maken in realtime over het Web, die de kosten en de tijd verbonden aan het bijwerken van gedrukte signage besparen.

 

03, Transportatons -- Openlucht digitale signage kan uw reiservaring verbeteren door reisrouteupdates in real time, navigatie, en meer te verstrekken. Het is de perfecte manier om slimme steden te verbeteren en ingezetenen gelukkig en geïnformeerd te houden. Het verstrekt ook een extra opbrengststroom aangezien de ondernemingen op het uw scherm kunnen adverteren.

 

04. Parken en openbare ruimten -- Het gebruiken van openlucht digitale signage in parken en andere openbare ruimten biedt u de kans om nuttige navigatieinformatie evenals lokale gebeurtenisdetails, communautaire aankondigingen, nieuwskrantekoppen en weeralarm te verstrekken.

 

 laatste bedrijfsnieuws over Toepassingen voor Openlucht Digitale Tekens  0