lopende band

Ons bedrijf behandelt een totale productie & bureaugebied van ongeveer 12000 m ² in Guangzhou-stad, China. met meer dan 180 productie plaatsen het personeel en een maandelijkse productiecapaciteit van >8,000 digitale sigange. Wij bezitten nu een reeks producten verkrijgend verschijningsoctrooien, en hebben ook high-tech ondernemingscertificatie.


Specifieke aan strikte kwaliteitscontrole, hebben wij het professionele team van het productiebeheer, moderne stofvrije workshop en modern mechanisch materiaal met inbegrip van CNC ponsenmachine, lasersnijmachine, CNC buigende machine, CNC malenmachine, malende machine, boringsmachine, het vastnagelen persmachine, lassenmachine etc…. Ondertussen om aan alle behoeften van verschillende klanten te voldoen, hebben wij opstellings professioneel technisch team, verkoopteam en QC team. Ons ervaren personeel is altijd beschikbaar aan discuss&solve uw verzoeken en verzekert tevredenheid.

Guangzhou Wanda Metal Products Co., Ltd. fabriek productielijn 0

OEM / ODM

Onze fabriek verleent de aangepaste diensten en keurt OEM/ODM-orde goed.


1. Embleemaanpassing.
2. Structuurontwerp en kleurenaanpassing
3. De opties van de vertoningsgrootte van 10,4“ 18,5“, 21,5“, 23,6“, 27“, 32“, 43“, 49“, 55“, 65“, 75“, 86“, 100 duim
4. De opties van het verrichtingssysteem: Android, Standalone Vensters,
5. Uitgebreide functies surpport: webcam, aanraking, QR-scanner, thermische printer, bewegingssensor, kaartlezer, wifi, 3G/4G-modem etc….
6. Verpakkingsaanpassing.

Guangzhou Wanda Metal Products Co., Ltd. fabriek productielijn 0

R & D

WD LCD verstrekt een volledige digitale signage oplossing, met inbegrip van hardware, software, de globale dienst en steun. Wij zijn vastbesloten om de veranderingen in de digitale LCD vertoningswereld als kans voor innovatie en succes te grijpen. Met zijn bekwame beroeps en specifiek team van ingenieurs, zetten wij onze inspanningen voort agressief om in de technologie van de de kernvertoning van R&D te investeren en van de uitdaging
om u van het signage concept te voorzien u zoekt.