Guangzhou Wanda Metal Products Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verkoper
Merken: WD
Aantal werknemers: 150~200
Jaarlijkse omzet: 10000000-12000000
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 80% - 90%
Productcertificatie (5): CE, ROHS, FCC, CCC, SGS
Land/Gebied: Guangdong, China
Inleiding

WD LCD in 2011 wordt gevestigd, is een professionele fabrikant belast met Research&Development, de productie, de verkoop en de dienst van LCD reclamevertoningen, zoals binnen digitale signage, interactieve touch screenkiosk, openlucht waterdichte digitale signage, de hoge vertoning van het helderheidsvenster, slimme whiteboard, interactief wat betreft lijst, het industriële PC-scherm en veel meer verwante producten dat.


Ons bedrijf behandelt een totaal production&officegebied van ongeveer 12000 vierkante meters in Guangzhou-stad, China. Wij bezitten nu een reeks producten verkrijgend verschijningsoctrooien, en hebben ook high-tech ondernemingscertificatie.

 

China Guangzhou Wanda Metal Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0


Specifieke aan strikte kwaliteitscontrole, hebben wij het professionele team van het productiebeheer, moderne stofvrije workshop en modern mechanisch materiaal met inbegrip van CNC ponsenmachine, lasersnijmachine, CNC buigende machine, CNC malenmachine, malende machine, boringsmachine, het vastnagelen persmachine, lassenmachine etc…. Ondertussen om aan alle behoeften van verschillende klanten te voldoen, hebben wij opstellings professioneel technisch team, verkoopteam en QC team. Ons ervaren personeel is altijd beschikbaar aan discuss&solve uw verzoeken en verzekert tevredenheid.

 

China Guangzhou Wanda Metal Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Hier, kunnen de vereisten u voor het product hebt efficiënt worden gedaan. Wij niet alleen hebben diverse stijlen van de reclamespeler voor u om, de dienst te kiezen maar oo aan te bieden van het ontwerpen, steekproef-maakt en het in massa produceren volgens uw specifieke behoeften. Om het even welke OEM/ODM orden worden ingestemd met.

China Guangzhou Wanda Metal Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

China Guangzhou Wanda Metal Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

WD LCD is geëngageerd om kwaliteitsproducten te produceren en de goede dienst te verlenen. Het behandelen van assortimenten van binnen reclame digitale signage, openlucht waterdichte digitale signage, touch screen interactieve kiosk, hoge helderheidslcd vertoning, intelligente aanrakingslijst, de slimme spiegelschermen, al verwant omhulsel en veel meer aangepaste digitale producten als verzoek. Wij verlenen de diensten met inbegrip van het designing&drawing, steekproef-maakt, oplossingssuggestie, aangepaste verpakking, leveringsregeling, naverkooptechnische ondersteuning.

Ons Team

Wij hebben de afdeling van het opstellingsbeheer, professioneel R&D-ingenieursteam, technisch team, verkoopteam, ervaren productiearbeiders en QC team voor 10+years. Totale werknemer meer dan persoon 150