Thuis

Keewin Display Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Keewin Display Co., Ltd.

KEEWIN is een scherp-rand rendabele fabrikant van LCD digitale die reclame en informatie vertoningen, met producten aan meer dan 28 landen worden geleverd. De producten van KEEWIN worden specifiek ontworpen voor binnen, semi-openlucht, venster-voor, openluchtgebruik en voor 24/7 betrouwbaarheid bewezen. KEEWIN biedt een uitgebreide selectie van enige, dubbele en drievoudig-opgeruimde digitale reclame en informatie vertoningsproducten voor aan zowel binnen als openluchtgebruik. De vertoningsgrootte strekt zich van 21,5“ aan 86 uit“.

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2019

Geïntegreerde Systemen Europa

Keewin Display Co., Ltd.  Keewin Display Co., Ltd.

 

2018

Geïntegreerde Systemen Europa

Keewin Display Co., Ltd.

 

2017

2017 Europese ISE Audiovisuele middelen en Systeemintegratietentoonstelling
Tentoonstellingstijd: 7-10 februari, 2017

Tentoonstellingstrefpunt: RAI-Tentoonstellingszaal, Amsterdam, Nederland

Keewin Display Co., Ltd.

 

 

 

2016

De productie van China aan de verwezenlijking van China, de weg aan high-tech ondernemingen
In 2016 ging de Nationale High-tech Ondernemingstoekenning, keewin met succes de high-tech ondernemingscertificatie over en won de „High-tech Onderneming“ met zijn professioneel R&D-team, sterke technische sterkte, ononderbroken innovatievermogen en wetenschappelijk ondernemingsbeheer. certificaat“.

 

 

2016

De Europese Geïntegreerde Systemententoonstelling opent in Nederland „dat in China“ in een ster wordt gecreeerd
Vanaf 9 aan 12 Februari, werd de Europese Geïntegreerde de Systemententoonstelling van 2016 gehouden in Amsterdam, dat ongekend was. De ISE-tentoonstelling bij RAI Amsterdam heeft een centrale positie in de wereld die van digitale vertoning, de recentste informatie vrijgeven en de industrie leiden.

Keewin Display Co., Ltd.

keewin is trots om het platform van wereldklasse van de tentoonstelling van ISE van Amsterdam te gebruiken RAI om de verwezenlijkingen van „Gecreeerd in China“ te demonstreren om het nadeel van bepaalde mensen op „Gemaakt in China“ te veranderen.

 

2015

China Kleinhandelsexpo - keewin opent het informatietijdperk van grootwinkelbedrijven (het Internationale Expo Centrum 5-7 November, Cabine Nr van Wuhan.: A283)

Entiteit het in het klein verkopen zal de intensiteit van informatisering en intelligente bouw, verder de vooruitgang versnellen en verdiepen, verhogen en grensoverschrijdende en gespecialiseerde verrichtingen diversifiëren. Meer winkels zullen tot doel hebben om hun eigen kenmerken en voordelen te vergroten. De Qihaoelektronika heeft een verscheidenheid van intelligente vertoningsterminals geschikt voor verschillende milieu's en verschillende scenario's ontworpen en ontwikkeld. Intelligente digitale vertoningsterminals voor openlucht, venster en binnen.

Beperkte ruimte, onbeperkte vertoning, meer bedrijfskansen, het kleurrijke winkelen

 

2015

17de China Industriële Expo, 4.2A-068 keewin heet u welkom!

In November, de herfst van Shanghai en van de de herfstlucht was de geur verblindend, en de Internationale de Industriemarkt werd van 17de China voornaam geopend op het Nationale de Overeenkomst en de Tentoonstellingscentrum van Shanghai. De Qihaoelektronika heeft een prachtige verschijning met de recentste onderzoek en ontwikkelingsproducten gemaakt. Deze producten die de toekomstige perspectieven op de industrie vertegenwoordigen omvatten: openlucht hoog-heldere uiterst dunne luchtgekoelde reclamemachine, high-definition geïntegreerde tweezijdige/enig-opgeruimde digitale signage voor venstervertoning, ultra-engte hoog-heldere digitale signage voor venstervertoning, uiterst dunne tweezijdige reclamemachine, aanraking LCD het interactieve de versiesysteem van de machineinformatie en de aangepaste vertoningsterminal wijd in diverse industrieën zoals media, openbaar vervoer, Shangchao-ketting, hotels, onderwijs, CBD-bedrijfsdistricten en parken kunnen worden gebruikt.

Gesteund door gepatenteerde technologie om openluchthoogtepunten tot stand te brengen

 

2015

De Keewinvertoning neemt aan Ifair Shanghai 2015, met een enig-opgeruimde 12cm openlucht luchtgekoelde reclamemachine, tweezijdige 14cm openlucht luchtgekoelde reclamemachine, tweezijdige/enig-opgeruimde 8cm high-definition geïntegreerde digitale signage, uiterst dunne 2.5cm tweezijdige reclamemachine en de helderheidslcd van 5000cd/m2 hoge module deel. Uiterst dunne 12cm openlucht luchtgekoelde reclamemachine om test te doen op hoge temperatuur en regen ter plekke bij de tentoonstellingsplaats; goede zichtbare kwaliteit. Slechts voor de wijsheid om een betere openluchtvertoningsterminal tot stand te brengen.

 

2015

De Keewinvertoning neemt aan InfoComm China 2015 deel

 

2014

In Juli, bewoog het hoofdkwartier van Shanghai zich in het Ecologische Park van Changfeng. Tegelijkertijd, vestigde het een productiefabriek 8.000 vierkant-meter in entrepot in Suzhou-Industrieterrein, en ontwikkelde met succes hoog-helderheidsmodules onafhankelijk, van de verwerking van de kerncomponent en levering aan commerciële vertoning en de openluchtproductie van de hoog-glansmachine.

2011

Begin het jaar, werd het de grootste TV-fabrikant in China, gekwalificeerde leverancier van TCL

2010

Word een gekwalificeerde leverancier van Skyworth en Changhong.

2009

Word een gekwalificeerde leverancier van Konka en Hisense en verstrek kern productiematerialen.

2008

Het is in strategische samenwerking met CMI Taiwan Chimei (nu Innolux) en AUO AU Optronics, binnengegaan en het lood in de lancering van Open Cel (geen backlightlcd module) producten in China genomen.

2007

In Juli, werd de Tak van Qiqi Shenzhen gevestigd om klanten in Zuid-China beter te dienen. In hetzelfde jaar, Suzhou-werd de Tak gevestigd en werd een gekwalificeerde leverancier van BOE BOE. De verkoop overschreed 100 aan het eind van het jaar miljoen Amerikaanse dollars. In Mei, werkte het uitsluitend met Technologie van de leveranciersmiraenano van Samsung van Zuid-Korea hoofd (Mntech) in China samen om de optische film van UTE voor het de kernmateriaal te verstrekken van de backlightmodule voor het vroegere Uitzenden en Televisie NEC en de Opto-elektronica van IVO Longteng, het creëren van van Shanghai onafhankelijk ontwerp voor de de industrieklanten en het drukken van productiekosten. De zeer belangrijke voorwaarden, worden de van de backlightmodule van de wereld beroemdste de Opto-elektronica van de fabrikantencoretronics Haoyu en Ruiyi-Opto-elektronicasamenwerkingsleverancier.

2006

In Mei, in Shanghai Minhang begon KEEWIN-liquid crystal display en KEEWIN-liquid crystal displaymodule onafhankelijk te ontwikkelen en te veroorzaken.

2004

In Augustus, werd keewin opgericht in Shanghai Xintiandi en begon verkopend TFT LCD-liquid crystal displayproducten om kerncomponenten voor de bekende bedrijven van de vertoningsverwerking te verstrekken.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Binnen digitale signage voor verkoop Van goede kwaliteit Binnen digitale signage voor verkoop Van goede kwaliteit Binnen digitale signage voor verkoop Van goede kwaliteit Binnen digitale signage voor verkoop